Ексклюзиви
понеділок, 25 червня 2007 07:07

Петро Грицюк загинув на залізничному переїзді

Зранку минулої п"ятниці 49-річний водій "москвича" Петро Грицюк намагався проскочити перед товарним поїздом на залізничному переїзді в селі Іване-Пусте Борщівського району Тернопільської області. Легковик зім"яло під локомотивом.

Петро загинув на місці. Його 25-річного сина Дмитра, 49-річну сусідку Ольгу Олексюк із 14-річним сином Володимиром "швидка" забрала до реанімації — у них розбиті голови. Дружина загиблого Ганна категорично відмовилися їхати до лікарні й повернулась додому в село Устя.

— Грицюк народився на Хмельниччині, — розповідає 50-річний голова Устянської сільради Ярослав Стрижбовіт. — Напевне, їхали на його батьківщину. Сусідка Ольга Олексюк підсіла із сином, бо збиралася на ринок до Хмельницького.

Петро був і столяром, і слюсарем. Не пив, мав хворий шлунок. Виховував трьох дітей. Середній син, 28-річний Яків, уже одружений. 16-річна донька Наталка у п"ятницю склала останній іспит. Про смерть батька довідалася увечері. Через жалобу в родині Грицюків у школі скасували врочистості з нагоди випускного.

Зараз ви читаєте новину «Петро Грицюк загинув на залізничному переїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути