четвер, 12 червня 2008 07:13

Петро Деременда зламав собі шию

У селі Трибухівці Бучацького району Тернопільської області поховали 68-річного Петра Деременду. Чоловік зламав собі шию.

Петро Миколайович працював завскладом на Бучацькому комбінаті хлібопродуктів. Останні роки був на пенсії. Разом із дружиною Розалією жили в центрі села. Виховали трьох синів. Діти поодружувалися й виїхали з Трибухівців.

У середу по обіді чоловік привіз додому повну фіру сіна. Жінка почала допомагати розвантажувати. Раптом пенсіонер полетів із воза додолу.

— Сусіди почули, що сталося. Одразу збіглися. Але уже було пізно. Навіть до лікарні не везли, бо вже не було кого лікувати, — розповідає 30-річний Петро із Трибухівської сільради. — У них із жінкою була зразкова сім"я. Деременда був дуже доброю людиною. Коли кілька років тому в невістки сестра попала в автокатастрофу, то він наполіг забрати її дітей до себе. Не кожен би таке зробив. Я навіть не знаю, хто ще, крім Петра Миколайовича, був на таке здатен. Тепер вони повиростали й живуть окремо.

На похорон зійшлося все село.

Зараз ви читаєте новину «Петро Деременда зламав собі шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути