Ексклюзиви
четвер, 25 грудня 2008 20:59

"Перед винесенням рішення хтось судді підніс записку"

"Звертається до вас колишній мер міста Новояворівська Олександр Роговський. Мені 70 років, дитина війни. Був головою Новояворівської міської ради із 1998 по 2002 рік.

2004 року я поставив у своїй квартирі на вул. Львівській, 15 лічильник на гарячу воду. Десь через рік стався гідроудар. Я тоді був на дачі в себе на батьківщині в Хотині Чернівецької області. Залило мене, я живу на другому поверсі. І мою сусідку Ірину Геру — на першому. У неї розмок паркет, потекли стіни.

Вона подала на мене в районний суд. Спочатку головуючий суддя в районі говорив, що я не винен і нема чого переживати. А в останній момент перед винесенням рішення хтось судді підніс записку. Не знаю, що там придумала сусідка, суддя Михайло Воробель виносить рішення, що із мене треба стягнути 29 800 грн компенсації. Я подав в Апеляційний суд, мій позов не задовольнили. Понині суджуся.

Сьогодні до мене приходять із виконавчої служби, описують моє майно, забирають гараж. Оцінили його в п"ять тисяч. Хочуть демонтувати. Я ж розміняв восьмий десяток літ. І не винен в аварії, бо і мені була велика шкода.

Я наполягаю на своїй правоті, бо не було ніякого професійного експерта. Висновок по аварії зробили працівники ЖКГ. Вони не мають права давати оцінку, бо це співдоповідачі. Мені закидають, що я найняв хлопців, які не мають ліцензії на встановлення лічильника. Але ж опломбовували його працівники "Новояворівськводоканалу". І я плачу, як і всі, на утримання аварійних служб. Я вже згоден частину компенсувати. Але вважаю, що частину компенсації зі мною мають розділити ЖКГ, "Новояворівськводоканал" і комуненерго".


Олександр Роговський, 70 років, м. Новояворівськ

Зараз ви читаєте новину «"Перед винесенням рішення хтось судді підніс записку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути