Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2007 07:12

Пенсіонери отруїлися випарами вина

63-річний Богдан Левко та Ганна Вдовиченко, 64 роки, із Горошової Бучацького району Тернопільської області задихнулися випарами вина в підвалі.

Богдан Іванович спустився до підвалу перевірити, як бродить вино у бочках і задихнувся випарами вуглекислого газу. Ганна Василівна занепокоїлася його відсутністю і спустилася за ним. Усе життя вона працювала санітаркою сільського медпункту, тому вміла надати першу допомогу. Та чоловіка не врятувала — коли зайшла до приміщення, він був мертвий.

— Їх знайшли сусіди. Скільки пролежали, ніхто не знає. Ганя померла дорогою до лікарні, — розповідає секретарка Горошівської сільради Марія Затолочна, 42 роки.

Богдан Левко працював у радгоспі зварювальником, мав сина. Ганна Вдовиченко була бездітною. Обоє овдовіли. На старість вирішили жити разом. Чоловік перебрався до жінчиної хати.

Горошова славиться домашніми винами. У серпні в День села організовують конкурс на краще вино.

— Селяни не знали, як правильно готувати вино в домашніх умовах, — каже працівник управління МНС Богдан Стула, 25 років. — У підвалі не було вентиляції, тому смертельний газ сконцентровувався у приміщенні.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери отруїлися випарами вина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути