Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 07:13

ПАЗ до заправки не доїхав

Автобус ПАЗ їхав на автозаправку неподалік міста Ланівці Тернопільщини. На повороті на швидкості в нього врізався червоний бус "Фольксваґен Транспортер".

За кермом буса був житель села Грабовець Стрийського району Львівщини 35-річний Олег Федишин. Разом із стриянином 39-річним Мар"яном Гарбалем вони їхали до столиці. Водій ПАЗа Андрій Попович, 20 років, мав заправити бак перед рейсом.

— Аварія сталася на перехресті доріг Збраж—Тернопіль—Ланівці. Її причини встановлюємо. Там небезпечний поворот на об"їзній дорозі. Водій буса, напевно, подивився, що дорога рівна, і додав швидкості. На повороті його "винесло" на зустрічну смугу, — розповідає старший інспектор обласної ДАІ Микола Лецкалюк.

Внаслідок ДТП водій буса загинув на місці пригоди. Мар"яна Гарбаля доправили в Збаразьку центральну районну лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, рваною раною лобної ділянки голови та струсом головного мозку. Туди ж також потрапив і водій автобуса. В Андрія Поповича — різано-рвана рана кисті лівої руки.

Зараз ви читаєте новину «ПАЗ до заправки не доїхав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути