Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2007 07:08

Ольга Герасим"юк у душі рятується від стресів

У рамках Всеукраїнського інформаційного туру "З народом і для народу" народний депутат від "Нашої України" Ольга Герасим"юк, 49 років, відвідала Луцьк. У прес-клубі реформ вона зустрілася з лідерками громадських організацій. Її попросили не говорити про політику.

Ольга Герасим"юк прийшла у потертих джинсах, черкаській вишиванці й гуцульському намисті — зґарді. Замовила кави, до якої так і не доторкнулася.

Журналісти запитали, як ведучій "Без табу" вдається виходити з образу після ефіру.

— А я не входжу в образ, — пояснила Ольга Герасим"юк. — Із мене погана актриса. Студія — то не місце, де я розповідаю жахи. Звісно, передача важка, не нарегочешся. Та я не сиджу там, як манірна світська левиця у діамантах. Часом у студії прошу помолитися глядачів за здоров"я тієї чи іншої людини. І ви знаєте, люди таки щиро моляться! Тож наші ефіри — то не передачі для дурних бабів, які плачуть біля телевізора.

Стреси після передачі Ольга Герасим"юк знімає у душі.

— Найкраще весь негатив знімає вода, — зізнається. — Достатньо стати під душ, і нехай той струмінь тече просто на маківку приблизно 40 хвилин. Цю пораду мені теж дали мої герої. А ще я набралася хитрощів у кішки. Колись наша киця, коли їй було зле, зникала з хати. Так само і я, коли трапляється подібне, намагаюся ні з ким не зустрічатися, усамітнюватися.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Герасим"юк у душі рятується від стресів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути