четвер, 27 грудня 2007 07:07

Олену Небесюк із сином врятували троє пожежників

24 грудня жителька райцентру Новоселиця на Буковині 24-річна Олена Небесюк півгодини просиділа у ванній кімнаті. У помешканні на другому поверсі зайнялася комора.

— Дим у коридорі відчув один із мешканців шестиквартирного будинку. Він піднявся на другий поверх, відкрив двері комори. Від цього вогонь іще більше розгорівся, — розповідає начальник Новосельського райвідділу обласного управління МНС, майор Андрій Мамавко, 30 років. — Стіни комори оббиті гіпсокартоном, при високій температурі горіння виділявся токсичний газ, тому мешканців довелося евакуювати.

Вибігти та винести з квартири 11-місячного сина Антона Олена Небесюк не змогла — у коридорі був їдкий дим. Жінка з дитиною сховалася у ванній кімнаті й зателефонувала на мобільник чоловіку Володимирові. Той вискочив з маршрутки, якою їхав на роботу, й чотири кілометри біг додому. Тим часом пожежники Дорін Танас, Іван Ніліч та Олексій Рускан у масках газодимозахисту піднялися до квартири, накрили дитину ковдрою та допомогли жінці вийти на вулицю.

Пожежу ліквідували за півгодини. Вогонь встиг пошкодити покрівлю будинку та комору.

Зараз ви читаєте новину «Олену Небесюк із сином врятували троє пожежників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути