Ексклюзиви
субота, 29 березня 2008 07:08

Олена Сушко випала з балкона

25 березня в місті Стрий Львівської області поховали 38-річну Олену Сушко. Жінка випала з балкона п"ятого поверху батьківської квартири.

Із неділі на понеділок Сушко залишилася в батьків ночувати. Зранку вийшла на балкон подихати свіжим повітрям. Кажуть, випадково спіткнулася й полетіла донизу. Перехожі викликали "швидку".

— Вона впала на спину і знепритомніла, — розповідає Богдана Коруна із сусідньої квартири. — Одразу подумали, що це Оленина старенька бабця спіткнулася.

У Стрийській центральній лікарні Сушко діагностували закриту черепно-мозкову травму. Жінка була у стані мозкової коми. Медикам не вдалося врятувати її.

В Олени залишилася донька 12-річна Наталія. Останнім часом дівчинка мешкала з дідусем і бабусею. Олена перебувала на обліку в психіатричній лікарні. Її батьки, Олександр і Лідія Сушки, опікувалися онукою. Вони тяжко переживають смерть доньки.

— Сушки серйозні люди, — веде далі Богдана Ярославівна. — Ліда зараз на пенсії, а Олександр працює водієм на "Орлані". Онуці ні в чому не відмовляють. Та й Оленою завжди турбувалися. Слідкували, аби гарно виглядала.

Зараз ви читаєте новину «Олена Сушко випала з балкона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути