четвер, 15 травня 2008 07:14

Олександр Олексійчук стрибнув із 14-го поверху

У середу в Рівному поховали 17-річного Олександра Олексійчука. Хлопець пішов із дому в суботу і не повернувся. Перехожі знайшли його тіло в баку для сміття на вул. Київській.

Юнак жив із матір"ю та прабабусею на вул. Дворецькій. Навчався в 11 класі гуманітарної гімназії.

— За годину до самогубства він говорив із матір"ю. Сказав, що йде до товариша і скоро повернеться. Більше рідні живим його не бачили, — розповідає начальник міської міліції Віталій Чубаєвський, 32 роки. — Увечері жінка обдзвонила знайомих, але хлопця ніде не було.

Вранці мати зателефонувала до міської лікарні, описала прикмети Олександра. Їй сказали, що напередодні до реанімації привозили схожого хлопця, але він помер від травм.

— Він упав із даху 14-поверхового будинку, — розповідає 53-річний Любомир Керничний, який знайшов хлопця. — Мій сусід бачив, як повз вікно щось пролетіло. Тіло впало у сміттєвий бак. Юнак був ще живий. Ми витягли його і викликали "швидку".

Неподалік бака слідчі знайшли блокнот. Ймовірно, він випав із кишені. У ньому Олександр написав матері передсмертного листа, просив вибачення. Та причини самогубства не пояснив.

У гімназії кажуть, що Олексійчук був відмінником, п"ять років грав в інтелектуальну гру "Що? Де? Коли?". Олександр мав вступати до Національного університету водного господарства та природокористування.

— Нещодавно мати купила Олександрові випускний костюм, — згадує директор гімназії Зоя Макарчук. — Хлопець мріяв, щоб вона зробила зачіску і прийшла з ним на випускний бал. Казав, що вони будуть найгарнішою парою.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Олексійчук стрибнув із 14-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути