четвер, 13 вересня 2007 07:05

Олег Лазарь розбився на мотоциклі "Ява"

Олега Лазаря, 20 років, поховали минулого вівторка в селі Нова Скварява Жовківського району Львівської області. На дорозі Жовква—Крехів він перекинувся на мотоциклі "Ява".

Увечері 9 вересня Олег із 16-річним приятелем Степаном Кутим каталися на мотоциклі. На великій швидкості виїхали на автодорогу. Колесо старої "Яви" потрапило у вибоїну, мотоцикл перекинувся. Олег ударився головою об асфальт. Помер на місці.

— Степан був настільки шокований, що пройшов 2,5 кілометра до села, — каже директор Новоскварявської середньої школи Ольга Данилів, 49 років. — Удома про все розповів. Тим часом на місце пригоди хтось викликав "швидку" й міліцію. Машини приїхали за дві години.

Коли Олегові було три роки, від лейкемії померла його мати. Лазаря виховувала бабуся Марія.

— В Олега було важке дитинство, але він виріс добрим і комунікабельним, — згадує класний керівник Надія Гаца, 58 років. — Після школи вступив до училища. Та не закінчив його — влаштувався на роботу. Спочатку ремонтував автомобілі, потім працював із батьком на молокозаводі. До роботи хваткий був. Бабця ото на днях хвилювалася, як картоплю викопати, а він її заспокоював: "18 вересня зарплату отримаю — й викопаємо".

Ховали Олега всім селом.

Зараз ви читаєте новину «Олег Лазарь розбився на мотоциклі "Ява"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути