Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 18:23

Оксана Прихода нашила на килимок для ігор 15 ґудзиків

Львів"янка Оксана Прихода, 24 роки, пошила для сина Данила розвиваючий килимок. Хлопчик грається на ньому з 6 місяців.

— Побачила такий у магазині. Там, звісно, він із різними прибамбасами, але й ціна відповідна, — каже жінка. — Я ж вирішила схитрувати. Взяла старе дитяче байкове одіяльце і мішок зі старим одягом. Купила в магазині швейної фурнітури 15 великих дерев"яних ґудзиків, ґумку і міцні нитки.

По краях килимка пришила ґудзики. Посередині за один край пришила кольорові клаптики велюру, атласу та ситцю, у кутах — шкарпетки. У різних місцях нашила кілька ґумок, які утримували би брязкальця й іграшки.

— У шкарпетках завжди щось лежить — кільця від піраміди, кубики. Синові подобається запихати туди речі та витягувати, — додає Прихода. — Час від часу пришиваю нові клаптики тканин. Із часом планую зробити біля ґудзиків петельки, щоб Данило вчився їх защібати.

Розвиваючий килимок у магазині "Левеня" фірми "Вандікс" коштує 97 грн. Він складається з квадратиків із цифрами, які з"єднуються між собою, як пазли.

— Такий купують дітям від 3 років, — каже продавець-консультант Тетяна. — Його можна збирати не весь, а лише частину. Він дуже компактний.

Ігровий килимок фірми "Чіко" розміром 76 на 76 см обладнаний музичною панеллю. Вона працює у трьох режимах, відтворює звуки тварин, музичні інструменти та награє кілька мелодій. Коштує такий килимок 250 грн.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Прихода нашила на килимок для ігор 15 ґудзиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути