четвер, 19 червня 2008 07:08

Охоронець "Оріани" згорів заживо

У селі Бринь Галицького району Івано-Франківської області провели в останню путь 21-річного Ігоря Сап"юка. Охоронець товариства "Оріана" загинув від ураження струмом 110 кВ. Постраждало майже 90% тіла.

Сап"юка з термічними опіками спочатку доправили до Калуської райлікарні. Згодом Ігоря госпіталізували до реанімаційного відділення Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Там п"ять днів медики боролися за його життя. На шостий хлопець помер.

— За попередніми даними, охоронець самовільно залишив пост, відхилився від маршруту й опинився на об"єкті товариства "Лукор", — розповідає державний інспектор з охорони праці Володимир Луців, який брав участь у розслідуванні нещасного випадку. — Хлопець по огорожі виліз на висоту 2,5 метри й наблизився до діючої електропідстанції.

Нині з"ясовують, чи були двері в підстанцію відчинені, чи Сап"юк збив навісний замок і зайшов усередину. Що охоронець "Оріани" робив на об"єкті, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець "Оріани" згорів заживо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути