Ексклюзиви
субота, 07 червня 2008 07:08

Наркотики звалилися міліціонерам на голови

3 червня в центрі Івано-Франківська затримали 27-річного Степана Когута. Чоловік торгував наркотичною речовиною субітекс, що мала вигляд білих цукерок .

На зловмисника правоохоронці полювали півроку. Розробляли план, як проникнути до приміщення, де чоловік збуває наркотики. Біля входу до власного будинку Когут вмонтував камери спостереження. Щоразу, побачивши, як сходами піднімаються підозрілі люди, Степан зачиняв помешкання та втікав через вікно.

— Оперативники пішли слідом за покупцем, — розказує Василь Гультайчук, 38 років, із прес-служби МВС в Івано-Франківській області. — Побачивши на моніторі міліціонерів, Когут кинувся втікати, але було пізно.

Чоловік намагався позбутися 39 таблеток субітексу. Частину хотів змити в унітазі, решту викинув через вікно. Наркотики впали на голову працівникам міліції, які чатували біля будинку. Когута затримали "беркутівці", коли той вилазив з лоджії. Вилучені наркотики оцінили в 10 тис. грн. Таблетка субітексу на чорному ринку Франківська коштує 250 грн.

Зараз ви читаєте новину «Наркотики звалилися міліціонерам на голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути