четвер, 24 липня 2008 21:05

На Волині реконструюють автомагістраль "Київ–Варшава"

У Ковельському та Любомильському районах Волинської області розпочали капітальний ремонт міжнародної автотраси "Київ-Варшава". Упродовж 2008-2009 років бетонну дорогу поділять на частини та вимостять новим покриттям.

Ремонт автомагістралі, яка є найкоротшим шляхом із Києва до Варшави, розпочали на вимогу Кабміну. Реконструкція обійдеться в понад 1 млрд грн. Нині трасою щодня курсує майже 2 тис. транзитних вантажівок.

— Буде збудована з нуля дорога ІІ категорії Ковель-Любомль для іноземних туристів, які їздитимуть на курортне озеро Свитязь у Шацьку, — каже голова Волинської облради Агатолій Грицюк, 52 роки.

Проект розбудови волинських доріг до "Євро-2012" передбачає й будівництво об"їзної дороги навколо Луцька. На це потрібно майже 51 млн грн.

Щоб розвантажити пункти пропуску Ягодинської митниці, вже до кінця року буде відкрито новий автоперехід "Адамчуки-Збереже".

Зараз ви читаєте новину «На Волині реконструюють автомагістраль "Київ–Варшава"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути