Ексклюзиви
субота, 21 червня 2008 07:15

На Тернопільщині обмежують рух вантажівок

Майже 100 тис. грн витратила Служба автомобільних доріг Тернопільської області для встановлення обмежувальних дорожніх знаків для TIRів. При в"їзді до Тернополя із чотирьох основних напрямків поставили 24 знаки, 12 біґбордів і 12 менших панно. Водіям вантажівок вагою понад 24 т не можна проїжджати містом з 10.00 до 22.00.

— Обмеження руху вводиться на період спеки. При температурі повітря 28 градусів дорожнє покриття нагрівається до 65-ти. За день в одному напрямку проїжджає понад 500 вантажівок. Це просто катастрофа для наших шляхів, — розповідає 61-річний Петро Вільчинський, заступник начальника Служби автомобільних доріг. — Капітальний ремонт доріг проводили 15–20 років тому.

Щоб запобігти в"їзду перевантажених ТIRів, протягом місяця в Тернополі спорудять чотири майданчики для пунктів вагового контролю. На це із державного бюджету виділять 600 тис. грн.

— КамАЗи і КрАЗи нашим дорогам жодної небезпеки не становлять. А от далекобійники проклали цілі колії на маршрутах, — продовжує чоловік. — Їх зупинятимуть пересувні наряди ДАІ. І якщо буде надмір вантажу, працівники автоінспекції накладуть на порушників подвійний штраф.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині обмежують рух вантажівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути