Ексклюзиви
понеділок, 23 квітня 2007 07:06

На Північному мікрорайоні Рівного будують бульвар із фонтаном

У рівненському спальному мікрорайоні Північний незабаром з"явиться озеленена пішохідна зона з фонтаном. Уздовж бульвару поставлять у два ряди торгові кіоски. Роботи планують закінчити до Дня незалежності.

— Ми не спиляли жодного дерева. Однак декому з місцевих жителів спорудження бульвару не подобається. Мовляв, і так вистачає супермаркетів, навіщо ще кіоски ставити? — розповідає заступник начальника міського управління капітального будівництва Володимир Гельфанд, 50 років. — Так, під час будівельних робіт доводиться прибирати з вулиці гаражі-"черепашки". Рівняни ставлять їх де заманеться і без дозволів.

Частину пішохідного бульвару на вулиці Волинської Дивізії вже закінчили. По периметру додатково насадять зелений паркан, поставлять кілька лавок для відпочинку.

Мешканці одного з будинків навіть запросили до себе на оглядини міського голову Віктора Чайку.

— Він подивився подвір"я, сказав, що бульвар — облагородження території. Я теж нічого проти парку не маю, але хотілося б мати поруч дитячий майданчик, — каже мешканка будинку N 5 на вул. Волинської Дивізії Галина Возняк, 64 роки. — До того ж переживаємо, щоби кіоски не затулили нам вікна. Бо тоді на першому поверсі буде темно.

Зараз ви читаєте новину «На Північному мікрорайоні Рівного будують бульвар із фонтаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути