вівторок, 10 липня 2007 07:01

На Максима Кукушкіна впала тумба

У сім"ї Кукушкіних із села Менчиці Іваничівського району на Волині загинув син Максим. Дитині було рік і десять місяців.

Двійнята Аня та Максим гралися самі в кімнаті й перекинули на себе стару масивну тумбу. Дитячий плач почула бабця, яка прала білизну на подвір"ї. Жінка забігла до кімнати й першою витягнула з-під тумби Аню. Максима притисло до дверей.

До фельдшерсько-акушерського пункту непритомного хлопчика понесла сусідка.

— Бабуся дуже розгубилася, навіть не могла говорити, — каже санітарка ФАПу Віта Бабіцька, 42 роки. — Спершу я думала, що хлопчик чогось наковтався. Робила йому штучне дихання. Максимко відкрив очі, здавалося, що ожив. Рятували його з медсестрою реанімаційного відділення Іваничівської райлікарні Наталією Рудець. Вона випадково була у селі. Викликали "швидку", але машина з райцентру їхала 40 хвилин, хоча до нас звідтіля 10 кілометрів.

Односельчани подзвонили дідові хлопчика в Іваничі. Чоловік приїхав, поклав Максимка в автомобіль, дорогою передав дитину в машину "швидкої". У реанімації хлопчик помер.

Людмила Кукушкіна, 24 роки, того дня була на екзаменаційній сесії у Львові, навчається на економіста. Чоловік Василь, 28 років, на час відпустки поїхав підзаробити до Києва, влаштувався в будівельній фірмі. Старшому синові Кукушкіних Владиславові 9 років.

Зараз ви читаєте новину «На Максима Кукушкіна впала тумба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути