Ексклюзиви
середа, 25 червня 2008 07:14

На Буковині створюють екологічну міліцію

На Буковині планують створити спеціалізований загін Державної служби охорони, який стежитиме за дотриманням природоохоронного законодавства. Екологічна міліція буде боротися з незаконною вирубкою лісу, стихійними крадіжками гравію з русел річок Прут та Сірет.

Петро Урсуляк, 48 років, начальник відділу Державної служби охорони при УМВС у Чернівецькій області, каже, що потрібно лише чотири наряди, які цілодобово будуть охороняти русла річок.

Кожен патруль забезпечать авто підвищеної прохідності, радіо- та відеообладнанням тощо. Підрозділ буде оперативно реагувати на повідомлення про правопорушення природоохоронного законодавства, які надійшли до чергових служби від голів сільських рад чи пересічних громадян.

Проект про створення екологічної міліції у вересні винесуть на розгляд сесії облради. За рахунок штрафних санкцій та грошових стягнень до місцевого бюджету може надходити кожного року по кілька сотень гривень.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині створюють екологічну міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути