Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 07:07

Мопедисту в аварії розірвало нирку

До реанімації з пораненнями потрапили 49-річний Володимир Чуприченко та його знайома 43-річна Валентина Нецька з міста Радивилів Рівненської області. У понеділок увечері їх збила машиною підприємець Ольга Дещун,  29 років.

Аварія сталася на перехресті поблизу села Опарипси за 3 км від райцентру.

Ольга поверталася додому в Радивилів. На повороті назустріч її "Деу Матісу" виїхав мопед "Дельта". Жінка не змогла його обминути. Після удару мопедист та його пасажирка пролетіли кілька метрів.

— Володимира засліпило сонце. Він не побачив автомобіля, коли виїхав на зустрічну смугу руху, — розповідає інспектор обласної ДАІ Світлана Марко. — Водій сама викликала "швидку". У потерпілих травматичний шок. Проти Ольги Дещун можуть порушити кримінальну справу.

У Володимира Чуприченка розірвана ліва нирка, відкритий перелом стегна та правої ноги. Також тяжка черепно-мозкова травма. Його забрали до реанімації районної лікарні. У жінки теж відкритий перелом стегна та струс мозку.

Кількість нещасних випадків із мопедистами та велосипедистами на дорогах цього року зросла утричі. У 43 аваріях загинуло 14 людей, ще 33 травмовано. Переважно на мопедах їздять селяни та студенти.

Зараз ви читаєте новину «Мопедисту в аварії розірвало нирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути