Ексклюзиви
субота, 15 грудня 2007 07:04

"Містером Тернопіль" став майбутній банкір

Автор: фото: Інна ПРИСТУПА
  Ведучі конкурсу ”Містер Тернопіль-2007” Ірина Новомлинська та Катерина Смолова цілують переможця — студента економічного університету Андрія Паращука
Ведучі конкурсу ”Містер Тернопіль-2007” Ірина Новомлинська та Катерина Смолова цілують переможця — студента економічного університету Андрія Паращука

"Моя мама аж плакала від радості, коли мене обрали "Містером Інтернет", "Містером глядацьких симпатій" та ще й "Містером Тернопіль-2007", — каже 18-річний студент економічного університету Андрій Паращук. — Я теж сльозу пустив".

Найважчим для учасників був перший конкурс — візитка, під час якого потрібно було привітатися і представити себе. Від хвилювання в декого тремтів голос. Часом глядачі сміялися з невпевнених учасників чи кидали злі насмішки.

На фоні інших виділялося привітання Андрія Паращука. Хлопець підготував жартівливе досьє на себе.

— Особливі прикмети, — розповідає Андрій. — Блакитні очі, холодний розум, гаряче серце, яке швидко б"ється у присутності красивої дівчини. Хобі — спорт по телевізору, азартні ігри типу "косинка" і пасьянс.

За звання найкрасивішого і найрозумнішого змагалося 20 хлопців. Під час другого конкурсу "Перлина" молодики тримають на руках танцівницю й передають її один одному. У третьому — танцюють у костюмах древніх єгиптян. І, зрештою, вийшовши вчетверте, у ділових костюмах, відповідають на запитання.

У подарунок Андрій отримав телевізор, мобільник і парфуми. У майбутньому не збирається відмовлятися від великої сцени й незабаром планує взяти участь у новому танцювальному проекті. У ньому між собою змагатимуться студенти різних університетів.

Андрію Паращуку здобути головну перемогу допомогло почуття гумору. Його в університеті знають як гравця команди КВК факультету банківського бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «"Містером Тернопіль" став майбутній банкір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути