середа, 09 липня 2008 07:02

Мирослава Тузіна засипало піском

4 липня в селі Озерни Тлумацького району на Івано-Франківщині поховали 61-річного Мирослава Тузіна. Чоловіка засипало піском у Долинському кар"єрі.

— Пісок із кар"єру брали всі бажаючі, — каже головний інспектор із пожежного нагляду в Тлумацькому районі 31-річний Ярослав Богович.

Мирослав Тузін разом із сином, 31-річним Іваном, поїхали на кар"єр, аби набрати піску для підмуровування хати. Найняли трактор. Мирослав спустився на глибину 5 м. Став обкопувати боки кар"єру. Далі насипав пісок у відра та подавав наверх синові, той вантажив у машину. Коли Тузін вдарив лопатою об закам"янілий пісок, раптом одна брила відірвалася й накрила чоловіка по пояс. Аби допомогти батькові вибратися, до обриву спустився син. Він став розгортати каміння. У цей час відірвався ще шмат землі й накрив обох. Водій трактора викликав "швидку" та рятувальників. Через кілька хвилин сина забрали до лікарні з тяжким забоєм голови. Батька з-під завалів витягли мертвим.

Зараз ви читаєте новину «Мирослава Тузіна засипало піском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути