пʼятниця, 11 травня 2007 07:01

Міліціонер витягнув Себала з ріки

Близько десятої години вечора патрульний міліціонер 21-річний Микола Кирилюк урятував із ріки Стир на околиці Луцька 35-річного Юрія Себала.

Чоловіка побили незнайомці й одягненим укинули у воду. Юрій дві години боровся з течією, доки не зашпортався у прибережних корчах. Хтось із перехожих почув його крик про допомогу і викликав до річки міліцейський "уазик". Крізь темряву правоохоронці помітили знесиленого чоловіка, який хрипів і ледь тримався за коріння верболозу. Молодший сержант Микола Кирилюк скинув амуніцію і кинувся у холодну воду. Коли за 40 м уплав дістався до потопаючого, той раптово пішов на дно. Міліціонер пірнув під воду, піймав чоловіка й дотяг до берега. Непритомного Юрія "швидка" забрала до лікарні.

— У потерпілого загальне переохолодження тіла і часткова амнезія. Він каже, що не пам"ятає, як упав у ріку, — коментує стан Себала заввідділення детоксикації міської лікарні Ігор Гордійчук, 47 років.

Наступного ранку молодший сержант  Кирилюк вийшов на чергування. За порятунок потопаючого на нього чекає службова відзнака. Неодружений Микола мешкає з батьками у райцентрі Ківерці. У міськвідділі служить другий рік.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер витягнув Себала з ріки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути