Ексклюзиви
середа, 16 травня 2007 07:05

Микулич добу пролежав у криниці

56-річного Миколу Микулича односельці витягли мертвим із колодязя на власному обійсті в селі Сергіївка Рівненського району.

— Микола тільки півроку тому переселився з Нової Любомирки, — розповідає секретарка Кустинської сільради Алла Дем"янчук. — Жив із сином Дмитром і невісткою Юлією. Ніде не працював, бо хворів.

У п"ятницю Дмитро із жінкою поїхав ремонтувати хату бабі в Нову Любомирку. Батька зачинив у хаті — Микола не раз погрожував, що втопиться у річці. Чотири роки тому він переніс два інсульти, зазнав часткового паралічу, мучився від болю. Рідні постійно стежили, щоб він не наклав на себе руки.

— Увечері діти повернулися, а батька немає. Біля колодязя побачили капці. Перелякалися, посвітили всередину ліхтариком, а там плаває нога, — продовжує Алла Дем"янчук. — Рятувальники відмовилися лізти у криницю. Сказали, це не їхня компетенція. От якби Микулич був живий — інша річ.

Почалася злива, рятувальники поїхали назад до Рівного. В суботу о сьомій ранку Микуличі покликали чотирьох хлопців, які чистять колодязі. Вони закинули канати із залізним кільцем і за 15 хвилин витягли тіло Миколи.

Зараз ви читаєте новину «Микулич добу пролежав у криниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути