Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 07:12

Миколу Медрука уразив струм

18 грудня поховали 33-річного Миколу Медрука із села Рохманів Шумського району на Тернопільщині. Чоловік обпік руки струмом у трансформаторній будці. У лікарні помер.

— Чого він у трансформаторну будку поліз, ніхто не знає. Біда там чекала, — каже Софія Липчук, 53 роки, начальник місцевого відділення поштового зв"язку. — Його у лікарню зразу завезли. Руки дуже сильно попік. Цієї неділі ампутували обидві. Але то вже не помогло.

Микола був наймолодшим у сім"ї, не одружений. Жив разом із батьками-пенсіонерами і старшим братом у центрі села. У сестри Лесі своя родина. Медрук часто їздив на заробітки, купив додому меблі. На трансформаторну підстанцію пішов із братом Василем.

— Струм обпік руки, як тільки-но чоловік зайшов у будку. Другий брат відбувся переляком, — розповідає 58-річний Володимир Остап"юк, помічник генерального директора ВАТ "Тернопільобленерго" з охорони праці. — На трансформаторній підстанції напруга дуже висока – 10 кіловольт. Це смертельно для людини.

Потерпілі стверджували, що Микола наступив на обірваний електропровід на території колишнього комплексу радгоспу. Проте під час перевірки обривів проводів не виявили.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Медрука уразив струм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути