середа, 16 квітня 2008 07:14

Микола Селевонюк злякався на кордоні

На українсько-білоруському прикордонному пункті "Доманове" Ратнівського району на Волині 48-річний Микола Селевонюк із міста Брест на легковику "ауді" чекав на в"їзд до України.

Отримав обліковий талон для митного контролю і вирушив до українських прикордонників. Однак на півдорозі зупинився, блокуючи рух машинам позаду. Потім розвернувся і на швидкості поїхав назад до Білорусі. Маневруючи, ледь не протаранив шлагбаум митної смуги. Прикордонники перекрили дорогу і зупинили водія. Той позачиняв дверцята і відмовився виходити. Націлена зброя змусила Селевонюка скоритися.

— Після огляду машини з"ясувалося, що порушник перевозив у багажнику 360 кілограмів контрабандних кольорових металів, — каже прес-секретар Луцького прикордонного загону Богдан Козуб.

На допиті затриманий зізнався, що в останню мить передумав їхати до України. Мовляв, збагнув незаконність свого вчинку. Прикордонники сумніваються у правдивості каяття. Бо торік Миколу Селевонюка вже затримували за контрабанду  кольорових металів. Білоруса судитимуть на Волині. Йому загрожує адмінштраф із конфіскацією авто.

Зараз ви читаєте новину «Микола Селевонюк злякався на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути