вівторок, 21 жовтня 2008 07:14

Микола Марковець порізав дружину

51-річна Олена Марковець та її чоловік Микола, 57 років, із села Мульчиці Володимирецького району Рівненщини в понеділок увечері дивилися телевізор. За вечерею випили пляшку горілки. Потім почали сваритися, який канал увімкнути.

Олена першою втратила терпець і схопила вила. Чоловік ухилився від удару й відштовхнув жінку. Тоді вона розбила йому на голові дві пляшки.

Микола схопив зі стола ніж. Кілька разів ударив дружину в груди та в бік. На крики Олени із хати вибігла сусідка Оксана Остапчук. Одразу зателефонувала фельдшеру, щоб перебинтувати рани й зупинити кров. "Швидка" відвезла Олену в районну лікарню.

— Чоловік своєї вини не заперечує, — каже інспектор Михайло Мельник з обласної міліції. — Шкодує тепер, що порізав жінку.

У селі кажуть, Марковці часто сварилися, не мали постійного заробітку, шукали по вулицях склотару або збирали ягоди на продаж. Троє їхніх дітей живуть у Росії.

Зараз ви читаєте новину «Микола Марковець порізав дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути