Ексклюзиви
субота, 10 листопада 2007 07:04

Михайла Гарасим"яка вдарило струмом

У вівторок, 6 листопада, в селі Яблунівка Стрийського району Львівської області поховали 13-річного Михайла Гарасим"яка. Школяр тиждень тому заліз у відкриту трансформаторну будку, де його вдарило струмом у  10 тис. В.

Під час осінніх канікул восьмикласник Михайло разом із товаришем Андрієм, 10 років, збирали брухт. Неподалік від поля побачили двоповерхову трансформаторну будку, що була погано зачинена. Гарасим"як сходами піднявся на другий поверх. Раптом хлопець знепритомнів. Андрій залементував, на поле збіглися селяни. Михайла доправили до Стрийської центральної райлікарні, де ампутували руку. Згодом хлопця скерували в опікове відділення Львівської міської клінічної лікарні.

— У нього 40 відсотків тіла обгоріло, — розповідає класний керівник Михайла, 35-річна Руслана Василенко. — Михайликові у лікарні ставало легше. Він уже розмовляв: посповідався священикові, питав у мами, коли додому забере.

Медикам не вдалося врятувати життя хлопчикові — через тиждень він помер у лікарні. На похорон зійшлося все село.

— Це була добра й обдарована дитина, — продовжує вчителька. — Михайлик навчався у музичній школі, опановував гру на акордеоні. Мав багато друзів. Найбільше товаришував із однокласником-сиротою.

Зараз ви читаєте новину «Михайла Гарасим"яка вдарило струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути