Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 07:09

Мешканці трьох багатоповерхівок голодуватимуть

Мешканці будинків 55-го мікрорайону в Луцьку вимагають заборонити будівництво ще однієї дев"ятиповерхівки у їхньому дворі. Дім зводять на місці дитячого і спортивного майданчиків.

— Про те, що будуватимуть будинок на 90 квартир, ми дізналися місяць тому, — каже мешканець квартири N16 по вул. Липинського, 5 Павло Милайчук, 34 роки. — Приїхали будівельники і без зайвих розмов загородили майданчики від дітей.

У міськраді говорять, що рішення сесії про забудову мікрорайону оприлюднили ще п"ять місяців потому. Дитячий і спортивний майданчики тимчасово перенесуть.

— Усі нормативні процедури і вимоги при плануванні та будівництві 55-го мікрорайону погоджені та дотримані, — переконує 48-річний Ярослав Матвіїв із департаменту містобудування Луцької міської ради.

— Виходить, що 200 квартир і сотню дітей залишили без дитячих майданчиків, — обурюється мешканка будинку N5 Лариса Матвійчук, 25 років. —  Коли показали, де має бути тимчасовий майданчик, ми за голову взялися — між огорожею будмайданчика і дорогою, якою возитимуть цеглу і цемент.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці трьох багатоповерхівок голодуватимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути