вівторок, 10 квітня 2007 17:24

Марію Чибиряк задушив таксист

Тіло 16-річної Марії Чибиряк знайшли 2 квітня у лісосмузі поблизу села Глиниця Кіцманського району Чернівецької області. Через добу міліціонери затримали підозрюваного в удушенні — 65-річного новоселицького таксиста Віорела.

— По вбивству перевіряли всіх кримінальників. Цей чоловік 24 роки провів у місцях позбавлення волі, — повідомив Олексій Пономаренко, інспектор ЦГЗ обласного управління міліції. — Його судили за шахрайство та викрадення машини у Молдові. У Союзі оголошували особливо небезпечним рецидивістом. Він двічі одружувався і двічі розлучався. Має трьох дорослих доньок.

Марія зі старшою сестрою, бабусею та дідусем жила у місті Вашківці Вижницького району. Навчалася у Чернівецькому педагогічному коледжі, але покинула науку. Через тиждень збиралася їхати до матері-заробітчанки в Італію, на постійне місце проживання.

Марія півроку зналася з Віорелом, часто бувала у нього в гостях. Після останнього візиту 1 квітня таксист чомусь подумав, що дівчина вкрала в нього 300 грн. За це побив її і задушив. Тіло вивіз у лісосмугу.

Зараз ви читаєте новину «Марію Чибиряк задушив таксист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути