Ексклюзиви
неділя, 01 квітня 2007 17:48

Маневицькі лісничі отримали 500 гривень премії

Тридцять бригад лісівників змагалися минулої суботи з пожежного багатоборства в сосновому бору на березі озера Тросне Маневицького району Волинської області.

Мешканці сіл Карасин і Замостя не на жарт сполошилися, коли до озера Тросне з"їхалися десятки пожежних автомобілів. Опівдні на імпровізованому полігоні запалили вогнища. Команди по троє лісничих закачували та подавали воду, гасили палаючі колоди і вправлялися з вогнегасниками. Водії пожежно-хімічних станцій лісгоспів визначали кращого в маневруванні поміж дерев. Піші вогнеборці з пожежними рукавами долали смугу перешкод у чагарниках й на болотистій місцевості.

— Cільські рятувальники показали відмінну майстерність екстремального гасіння. Деякі їхні прийоми перейматимемо для ліквідації міських пожеж, — каже заступник начальника обласного МНС Василь Ромко, 53 роки.

Перше місце в змаганнях і 500 гривень премії вибороли лісничі Маневицького лісгоспу. П"ять пожежних екіпажів отримали по 200–300 грн.

Торік на Волині спалахнуло близько 80 лісових пожеж.

Зараз ви читаєте новину «Маневицькі лісничі отримали 500 гривень премії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути