Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2007 07:15

Майор Яковець загинув у день народження сина

39-річний Володимир Яковець, майор Сарненського райвідділу міліції в Рівненській області, у день народження сина 10 серпня вистрелив собі в серце з бойового пістолета.

Пізно ввечері, під час чергування в слідчо-оперативній групі, Володимир Яковець заїхав додому поїсти. Після вечері приліг відпочити в кімнаті. Вистрілив у себе з табельної зброї, коли 35-річна дружина Юля поралася на кухні. Діти — 11-річний іменинник Володимир та на два роки старший Сергій — спали в іншій кімнаті. Майор помер до приїзду медиків.

— Слідство з"ясовує, чи було це самогубством. Можливо, вистрелив з необережності. Знаємо точно, що він був тверезим, — розповідає 42-річний прокурор Сарненського району Олександр Вадзіцький.

Про Яковця колеги відгукуються добре. Кажуть, ворогів не було, боргів не мав. У правоохоронних органах пропрацював понад 15 років і дослужився до начальника слідчого відділу. Три роки тому заочно закінчив міліцейську академію в Києві. За добру службу підвищили зарплатню. Сім"я в райцентрі винаймала двокімнатну квартиру. Жили дружно.

— У нас його всі поважали, бо багатьом допомагав, — каже 33-річний Микола Шкодич, голова Карасинської сільської ради цього ж району. — У селі живе його 73-річна матір і старший за нього на десять років брат Петро.

Поховали Володимира Яковця в його рідному Карасині.

Зараз ви читаєте новину «Майор Яковець загинув у день народження сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути