Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 07:12

Луцькі пасажири блокують залізничні каси

У вівторок пасажири заблокували квиткові каси Луцького залізничного вокзалу. Люди незадоволені тим, що Укрзалізниця без попередження змінила графік руху пасажирського потягу Ковель—Київ.

Досі поїзд відбував із міста Луцьк о восьмій вечора. На станції Київ-пасажирський був о шостій ранку. Нині потяг Ковель—Київ вирушає з обласного центру о пів на другу ночі і прибуває до столиці опівдні.

— Щоб сісти на цей поїзд, я повинна брати таксі на вокзал за 30 гривень, — скаржиться лучанка Ганна Притолюк.

Щоб зекономити, пасажири змушені їхати електричкою Луцьк—Київ. Із обласного центру вона відправляється о 23.30. Цілу ніч люди мають сидіти у кріслах.

— Графік змінили, щоб вагони не простоювали в Києві. Однак поїзд Ковель—Київ втратив багатьох пасажирів, — каже начальник Луцького залізничного вокзалу Ірина Бас, 40 років.

Керівництво вокзалу і станції "Луцьк" надіслало до офісу Укрзалізниці лист із проханням терміново відновити попередній графік руху. Квиток у плацкарті пасажирського потягу Ковель—Київ коштує 58 грн. А проїзд електричкою Луцьк—Київ — 31.

Зараз ви читаєте новину «Луцькі пасажири блокують залізничні каси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути