Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2007 07:12

Луцька мерія зносить самовільні забудови

У центрі Луцька на вул. Рівненській, 1 комунальники знесли екскаватором самовільно збудований офіс. Двоповерхову будівлю зводив місцевий підприємець без дозволу департаменту містобудування.

Власник новобудови встиг викласти з цегли перший поверх. Офіс будував у центрі двору між двома житловими багатоповерхівками.

— Стройка заблокувала під"їзд до будинків. Ми хотіли облаштувати тут дитячий майданчик, — каже місцева жителька Віра Марчук, 57 років.

Мерія попередила господаря про незаконність забудови. Дали час до грудня, щоб самому розібрати перший поверх. Коли власник проігнорував ультиматум, на майданчик приїхав бульдозер і за годину розвалив офіс.

— Якби підприємець діяв у межах законодавства, ніхто не зносив би будівлі, — зауважує заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Анатолій Кальков, 42 роки.

У Луцьку до сотні самовільних забудов. Місяць тому комунальники демонтували два обкладені цеглою металеві вагони, в яких незаконно облаштували автомайстерні. За кілька днів мерія обіцяє знести ще одну двоповерхову новобудову на околиці міста.

Зараз ви читаєте новину «Луцька мерія зносить самовільні забудови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути