Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2007 07:08

Контрабандисти кинули 3 тисячі пляшок горілки

Білоруські прикордонники досі шукають групу контрабандистів, які 14 червня прорвалися через українсько-білоруський кордон на Рівненщині поблизу села Неньковичі Зарічненського району.

Тієї ночі порушники понад 30 км тікали лісом і болотами.

— Їх не зупинили навіть постріли, — розповідає прес-секретар Рівненської митниці Віктор Желінський. — Вони їхали двома автомобілями: легковим "Ауді-А6" та вантажівкою ЗІЛ-130. Контрабандний алкоголь везли в білоруське село Сємяховичі.

Патрульні почали стріляти в повітря. Потім відкрили вогонь по двигунах і колесах. Кілька куль влучили у ЗІЛ, однак зловмисники таки втекли за кордон.

О пів на п"яту ранку білоруські прикордонники знайшли в лісі вантажівку. Постріли пробили ЗІЛу колеса. Тож контрабандисти швидко пересіли в "ауді", а вантаж покинули. У кузові вантажівки було 3 тис. пляшок горілки "Неміров" по 0,7 л.

За тиждень до цього рівненські митники перехопили на білоруському кордоні вантаж прожекторів на 10 млн грн. Контрабандисти намагалися вивезти їх до Італії. У березні патруль затримав кількох селян із Дубровицького району, які переганяли з Білорусі три трактори вартістю 35 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандисти кинули 3 тисячі пляшок горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути