вівторок, 20 березня 2007 17:54

Контрабандист помстився прикордонникові

Троє п"яних селян побили 34-річного прапорщика прикордонної застави "Самари" Анатолія Токарського. Сталося це ввечері на одній із вулиць села Межисить Ратнівського району Волинської області. Зі струсом головного мозку й гематомами обличчя чоловік потрапив до районної лікарні.

Прапорщик Токарський служить на українсько-білоруському кордоні. Того вечора змінився на посту й вирушив додому в село Заброди. Дорогою зайшов до магазину села Межисить. Там гуляла захмеліла компанія. Чоловіки почали обзивати прапорщика. Серед них був мешканець прикордонного села Самари-Оріхово 27-річний Віталій Тарасюк. Торік його впіймали на кордоні з вантажівкою контрабандної картоплі. Суд конфіскував машину та 3 т товару.

— Тарасюк згадав, що я командував тим прикордонним нарядом, — розповідає Токарський. — Почав вимагати від мене гроші за машину та картоплю. Я відмовився говорити з ним і вийшов на вулицю.

Компанія наздогнала Анатолія й почали бити. Непритомного чоловіка кинули в свій мікроавтобус і пішли по горілку. За хвилину прапорщик оговтався й утік. Наступного ранку його поклали до Ратнівської райлікарні. Того ж дня міліція затримала двох нападників.

Районна прокуратура має намір порушити кримінальну справу проти Віталія Тарасюка. За побиття прикордонника йому загрожує дворічне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандист помстився прикордонникові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути