Ексклюзиви
середа, 27 червня 2007 07:12

Клен упав на "мерседес" і "опель"

Минулої п"ятниці стовбур столітнього клена понівечив два автомобілі на вул. Грушевського в Івано-Франківську.

Біля третьої дня рух на дорозі завмер перед світлофором. Повз припаркований чорний "мерседес" проїжджав темно-синій "опель" з іноземними номерами.

— Я почула якийсь тріскіт над головою й відступила крок назад, — розповідає телеведуча місцевого телеканалу Наталя Фармус, 24 роки. — Якби далі йшла — то вже була би під деревом.

Грубезний стовбур звалився на багажник "мерседеса" і розбив заднє скло в "опелі". Осколки застрягли в плюшевому коричневому песику на полиці. Водій та його пасажирка з дитиною перелякалися.

Забирати дерева з машин прибули рятувальники. Казали: це вже другий випадок, коли на автомобілі падають старі дерева. Восени під час буревію постраждала машина на вулиці Надрічній. Після цього випадку мерія розпорядилася впорядкувати зелені насадження вулиць.

— Навесні дві старші жінки обрізали гілки на цьому дереві, — каже Іван Клим"юк, 35 років, працівник салону "Фотокераміка" на вул. Грушевського. — Воно старе, видно, після зливи гілля набрало ваги.

Зараз ви читаєте новину «Клен упав на "мерседес" і "опель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути