четвер, 19 квітня 2007 07:01

Кащинюк покинула рідну сестру під колесами

У селі Паридуби Старовижівського району Волинcької області іномарка вночі збила 22-річну Оксану Кащинюк. 24-річний водій Валентин Романюк утік із місця пригоди. Поряд із ним у салоні авто сиділа рідна сестра потерпілої Валентина, 34 роки.

Аварія сталася на околиці села о третій годині ночі. Мешканці сусідніх хатин чули, як на дорозі завищали гальма. Вибігли на трасу, і побачили на узбіччі закривавлену Оксану. Машини поряд вже не було. Непритомна дівчина лежала зі зламаною ногою і мала ушкодження грудної клітки. Викликали "швидку", щоби доправити односельчанку в райлікарню. За хвилину прибув наряд міліції. У сусідньому селі правоохоронці перехоплювали авто винуватця ДТП. Оперативники цілу ніч прочісували сільські обійстя. Над ранок Валентина Романюка таки знайшли.

— Водій каже, що ні він, ні його супутниця не помітили пішохода на дорозі, — розповідає начальник Старовижівського райвідділку міліції Микола Карпук, 42 роки. — Результати розслідування передали до районної прокуратури. Проти водія порушили кримінальну справу й відпустили під розписку про невиїзд.

За втечу з місця автопригоди Валентинові загрожує до трьох років позбавлення волі. У селі Паридуби в нього живуть дружина і двоє дітей. Постраждала лікує зламану ногу. Валентина щодня провідує її. Сестри помирилися.

Зараз ви читаєте новину «Кащинюк покинула рідну сестру під колесами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути