пʼятниця, 02 листопада 2007 07:11

Івана Гончарука підстрелили в лісі

Івана Гончарука, 59 років, жителя села Колінківці Хотинського району Чернівецької області, підстрелив Юрій Черкан, 37 років. Мисливець прийняв односельця за дикого звіра.

По обіді Іван Семенович пішов до лісу наламати лози — чоловік займається виробництвом та продажем господарських віників. Коли Гончарук нахилився біля куща, пролунав постріл. Черкан підбіг і побачив непритомного односельця. Він виніс Гончарука з лісу та викликав "швидку".

— На місце події відразу прибули хотинські міліціонери, — розповідає інспектор обласного управління міліції Олексій Пономаренко. — Вони встановили, що мисливець займався незаконним полюванням. Мав незареєстровану двоствольну рушницю ТОЗ-53 16-міліметрового калібру. Зброю вилучили. Браконьєра покарають.

У Чернівецькій лікарні швидкої допомоги Іванові Гончаруку діагностували вогнепальне поранення грудної клітки та лівої руки. Кажуть, що після операції на легенях стан потерпілого нормалізується.

Зараз ви читаєте новину «Івана Гончарука підстрелили в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути