пʼятниця, 17 серпня 2007 07:07

Івана Антонюка врятували хлопчаки

Троє жителів села Гірники в Ратнівському районі Волині рибалили з човна на озері Радожич. Перед тим випили горілки. Коли здійнявся вітер, човен захитався. Котрийсь із рибалок не втримався і впав у воду. Падаючи, заплутався в сітках. Човен нахилився, і ще двоє опинилися у воді.

38-річний Василь Назарук і Микола Данилюк, 45 років, одразу пішли на дно. Іван Антонюк, 66 років, заплутався рукою за мотузку, що тримала грузило.

— Антонюк виринав над водою і кричав, — каже землевпорядник Гірниківської сільради Олександр Штик. – Човен помітили троє хлопців із села Куснища, які рибалили.

15-річний Тарас і 12-річний Сергій Дмитруки спробували подати чоловікові весла. Той не зміг сам вивільнити руку. Василь Харлампович, 18 років, скочив із човна й розплутав мотузку. Утрох затягнули чоловіка в човен. Рука в Антонюка аж посиніла.  

Того ж дня місцеві рибалки двічі марно закидали невід, щоб підняти потопельників. Наступного дня чоловіків знайшли водолази.

Обоє загиблі ніде не працювали. Микола Данилюк виховував двох дітей, Василь Назарук був неодружений.

Зараз ви читаєте новину «Івана Антонюка врятували хлопчаки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути