Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2007 07:05

Іван Іванов застрелив сусідського собаку

70-річні Галина та Іван Кемпи з села Зірне Березнівського району Рівненської області залишилися без улюбленого пса. Із мисливської рушниці Сірка застрелив 42-річний односелець Іван Іванов.

Собака забіг через городи на подвір"я Іванових, які мешкають на сусідній вулиці. Господар схопив рушницю й поцілив тварині в голову, потім узяв його за лапи і викинув за ворота. Донька Кемпів Ганна, 38 років, заявила в міліцію.

У Зірному розповідають, що сусіди й раніше сварилися через пса. Кажуть, що Іванові увірвався терпець умовляти пенсіонерів прив"язати собаку.

— Сірко бігав де йому заманеться, — говорить 42-річний секретар Зірненської сільради Галина Миронець. — Нехай тепер міліція розбирається. Приходив дільничний, цікавився, чи зареєстрована рушниця, чи не було загрози життю людей, коли Іван бабахнув по собаці. Та ми самі проситимемо мисливців, щоби відстріляли всіх бродячих псів.

У селі обидві родини поважають. Іван Кемпа раніше працював у школі вчителем, а його дружина Галина — бібліотекаркою. Іванов живе з дружиною Тетяною та 16-річною донькою Світланою. Чоловік працював у райцентрі на хлібозаводі електриком, а нині поїхав на заробітки. Тетяна — медсестра в зірненській туберкульозній лікарні. Старша донька Іванових Ольга, 19 років, навчається в Рівному в гуманітарному університеті на вчительку.

Зараз ви читаєте новину «Іван Іванов застрелив сусідського собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути