Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 07:09

Інспектор ДАІ збив школярку автомобілем

10-річна Інна Пальчевська загинула на пішохідному переході неподалік свого дому в селі Біла Криниця Рівненського району. Дитину збив автомобілем 31-річний працівник київської Державтоінспекції Олександр Ковальчук. Він повертався до столиці з Почаєва.

Минулої суботи дівчинка пішла до сільського магазину по банку згущеного молока для торта.

— Інна не хотіла йти, бо я завжди посилаю старшого сина Вадима, — згадує 30-річна Оксана Пальчевська. — Вона ще хотіла вдягти зимову шапку, бо на вулиці лив дощ. Я сказала, що з неї сміятимуться. Тоді вона накинула на себе чорний шарф.

Інна взяла за руку 8-річного брата Олега і пішла до магазину. На пішохідному переході на неї налетів автомобіль "хюндай". Від удару дівчинка відлетіла на кілька метрів. Водій Олександр Ковальчук зупинився і відвіз її до лікарні.

Дитина Пальчевських померла в реанімації. Ковальчук на колінах просив у батька пробачення. Наступного дня привіз 4 тис. грн на похорон.

Тарас Пальчевський не подаватиме на інспектора до суду. У нього залишилося чотири сини. Найменшому Богданові півтора року.

Зараз ви читаєте новину «Інспектор ДАІ збив школярку автомобілем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути