середа, 19 вересня 2007 07:09

Іномарка протаранила газопровід

На узбіччі автотраси Горохів—Берестечко поблизу села Лобачівка Горохівського району Волинської області легковик "форд" протаранив наземну трубу газопроводу. Водій утік із місця пригоди. Через аварію без газу залишилися сусідні села Новозборишів та Волиця-Лобачівська.

Минулої неділі о другій годині ночі селяни Лобачівки прокинулися від різкого запаху газу. За селом побачили перебиту трубу газопроводу, з якої під високим тиском виривався газ. Поруч лежали уламки бамперу та фар авто. Селяни терміново викликали аварійну газову службу.

— Ремонт перебитої труби тривав 15 годин. Щоб не виникло пожежі, перекрили газ до двох найближчих сіл, — розповідає начальник районного газового управління Андрій Боярчук, 39 років.

Слідчі Горохівського райвідділу міліції досі шукають винуватця аварії. Cвідки розповіли, що газопровід протаранила іномарка з чотирма пасажирами у салоні. Авто мчало на швидкості понад 80 км/год у бік Берестечка.

До вечора понеділка у Новозборишів та Волицю-Лобачівську знову подали газ. Перед тим газовики перевірили обладнання у кожній хаті.

Зараз ви читаєте новину «Іномарка протаранила газопровід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути