Ексклюзиви
субота, 12 січня 2008 07:02

Ігор Станько загинув на службі

8 січня родина 29-річного загиблого старшого солдата Ігоря Станька з міста Яворів на Львівщині отримала з районного військкомату підтвердження, що контрактник загинув при виконанні службових обов"язків.

14 листопада 2007 року "ГПУ" писала, що мати Ігоря Станька Марія Миколаївна проводить власне розслідування загибелі сина.

Ігор Станько у вересні 2007-го загинув у ДТП на території Яворівського полігону. У військовому комісаріаті його вдові Дарії Станько видали довідку, що смерть чоловіка не пов"язана з виконанням службового обов"язку. Та у січні це спростували.

— Нарешті у Яворівсько-Мостиському військкоматі ми отримали правдиву довідку, — розповідає мати загиблого Станька 51-річна Марія Миколаївна. — І нам у цьому допомогли майор Олексій Гапонов і підполковник Олег Акрамович зі штабу Сухопутних військ та комісія з Міністерства оборони. Вони довели, що син того трагічного дня заступив у наряд.

Та начальник Яворівського полігону Олександр Струтинський і надалі доводить, що Станько не був у наряді.

— У довідці, яку видали матері, йдеться, що Станько загинув при виконанні службових обов"язків, а це не свідчить, що він заступив у наряд. Старший солдат зі служби повертався додому, — каже Струтинський.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Станько загинув на службі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути