неділя, 19 листопада 2006 16:20

Ігор Марко два тижні пролежав у комі

У суботу на рівненському "Мототреці" прощалися з українським спідвеїстом Ігорем Марком. 41-річний мотогонщик помер, пролежавши два тижні в комі.

Увечері 3 листопада спортсмена привезли в реанімацію Рівненської міськлікарні в дуже тяжкому стані. Череп був проломаний, з голови юшила кров.

— Одне подружжя бачило Марка під деревом близько 15-ї години, — розповідає 43-річний Юрій Михальчук, заступник начальника Рівненської міліції. — На землі стояли дві повні пляшки з горілкою. Марко вже лежав під деревом і не міг підвестися. Запропонували допомогти, але той відмовився. Близько сьомої вечора подружжя знову проходило алеєю і побачило непритомного Марка. Кишені куртки спідвеїста були вивернуті. Але золотий ланцюжок із хрестиком, мобільний і портмоне з кількома сотнями гривень були при ньому.

Ходять чутки, що нещасний випадок може бути пов"язаний з професійною діяльністю мотогонщика. Спортивний клуб мав борги перед спідвеїстом. Офіційних висновків судмедекспертизи ще немає. Питання причин смерті Ігоря Марка залишається відкритим.

Медики сумніваються, чи могла людина, впавши на першому снігу, завдати собі таких ушкоджень.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Марко два тижні пролежав у комі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути