середа, 25 липня 2007 07:00

Хлопчик втопився у ставку посеред села

8-річний Іванко Журавльов утопився минулого тижня на риболовлі в селищі Скала-Подільська Борщівського району Тернопільської області. Тіло мертвої дитини знайшли через три доби.

— Яка там риба — одні мальки! То навіть не ставок — озерце посеред селища в парку, — розповідає 37-річна Ірина Дубчак, секретар селищної ради. — У тій калабані вже давно не купаються — не те щоби рибу вудити. Дитина просто неприпильнована була. Мама немісцева, зі Хмельниччини, а батько раніше працював машиністом на спецкар"єрі асфальтного заводу, звільнили через постійні запої.

Ховали Іванка в середу в рідному селі матері Мар"янівка Чемеровецького району  Хмельницької області.

— Від довгого лежання у воді тіло посиніло й почало текти, — говорить секретар Гуківської сільради Валентина Соколовська, 50 років, — тому ховали дуже швидко. У Журавльових 5-річна донька Христинка залишилася. Мала хворіє. А Іванко здоровий був, тільки раз у лікарні лежав — іще маленьким бавився сірниками біля стогу сіна у хліві й сильно обгорів.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик втопився у ставку посеред села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути