вівторок, 24 червня 2008 07:07

Фільм про Хмельницького демонстрували в порожній залі

107 глядачів переглянули новий художній фільм Миколи Мащенка "Богдан-Зиновій Хмельницький" у Тернополі. Два тижні, з 30 травня по 15 червня, в рамках всеукраїнської прем"єри стрічку демонстрували в кінотеатрі "Перемога".

Планували показувати фільм тричі на день, але відбувався тільки один, вечірній сеанс. Дирекція зробила знижки на 25–50% при вартості квитків 10, 12 і 15 грн. Пройшло 14 сеансів.

— Ми сподівалися, що відбою не буде від колективів, натомість заледве приходило по 5–10 чоловік, щоб можна було показувати стрічку, — розповів менеджер кінотеатру Петро Муха, 59 років. — Після "Хмельницького" мені страшно за майбутнє України. Практично не було молоді, в основному старші люди. Запам"ятав двох пенсіонерів, які приїхали за 10 км із Плотича подивитися фільм.

Із початку року в "Перемозі" демонстрували лише дві стрічки вітчизняного виробництва: "Штольня" та "Два в одному". Молоді сподобалася "Штольня".

Зараз ви читаєте новину «Фільм про Хмельницького демонстрували в порожній залі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути