пʼятниця, 04 травня 2007 07:10

Електричка відкинула вантажівку на 17 метрів

Зранку 27 квітня біля села Припруття Новоселицького району Чернівецької області приміський потяг N610 Чернівці—Окниця зіткнувся з КамАЗом 47-річного Олександра Юрійчука. Непритомного водія вантажівки госпіталізували у Новоселицькій центральній райлікарні.

Водій, житель села Круглик Хотинського району, бачив, що до переїзду рухається потяг, але вирішив проскочити.

— Коли виїхав на переїзд, — розповідає начальник штабу лінійного відділу міліції на станції "Чернівці" Богдан Іванчук. — Машина зупинилася на самій колії. Машиніст потягу не встиг загальмувати.

КамАЗ їхав порожняком, тому від сильного удару відлетів на 17 метрів. Олександр вилетів із кабіни, вдарився головою об землю і знепритомнів. У лікарні в чоловіка діагностували струс головного мозку та численні забої тіла.

Пасажири електрички не постраждали. Потяг із колії не зійшов, через півгодини після аварійної зупинки він продовжив рух за маршрутом.

Юрійчук працює вчителем музики у школі в Круглику.

— Із дружиною Аллою має власний магазин, — розповідає секретар Круглицької сільської ради Анатолій Заплітний. — Три-чотири роки тому вантажівку купив. Возив нею вугілля та брагу селянам. Виховує 21-річного сина та 17-річну доньку.

Зараз ви читаєте новину «Електричка відкинула вантажівку на 17 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути