Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2007 07:15

Дворічна Вікторія втопилася в каструлі

2-річну Вікторію Дзьобу поховали минулої неділі в селі Паньківці Бродівського району Львівської області. Дівчинка втопилася у 60-літровій металевій каструлі.

22 квітня у молодої сім"ї Дзьобів захворіла свиня. Господарі вирішили заколоти її. Надвечір Надія, 24 роки, в хаті поралася біля м"яса, а маленька донечка Вікторія вийшла на подвір"я. Дитина підійшла до криниці й упала в широку металеву каструлю з водою, що стояла поруч.

— Надя не впильнувала дитини, — розповідає секретар Підкамінської селищної ради Леся Шемелюк. — Біля їхнього обійстя машини не їздять. А той баняк завжди прикритий був, а того разу забули покришку покласти, як напоїли коня та корову. У воді знайшли бутилочку, видно, маля потягнулося на нею. Одразу викликали сільського фельдшера, але було запізно: дитина захлинулася.

Вікторія була єдиною дитиною в сім"ї 28-річного Петра та Надії. Чоловік нещодавно влаштувався на роботу на Бродівський асфальтний завод. У селі їх називають зразковою сім"єю. 9 квітня Дзюби святкували доньчин день народження.

Зараз ви читаєте новину «Дворічна Вікторія втопилася в каструлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути