пʼятниця, 29 лютого 2008 07:01

Дружина мера Івано-Франківська дала ляпаса депутатові

По завершенні сесії міськради у вівторок дружина міського голови Івано-Франківська Лідія Анушкевичус, 44 роки, в коридорі дала ляпаса депутату Любомирові Малофію.

— До мене підійшла знервована жінка. Одразу почала вимагати вибачення за образу дітей. Сказала, що вона — дружина Віктора Анушкевичуса, й ударила мене по обличчю, — розповідає начальник обласного управління охорони здоров"я Любомир Малофій. — Моя заява на сесії не стосувалася дітей подружжя Анушкевичусів. Я лише зацитував кілька рядків зі збірника "Що за лаштунками міської влади?", в якому йшлося про можливі зловживання чиновників міськвиконкому.

Причиною ляпасу, найімовірніше, стала виголошена промова з його коментарем:

"Та про що дізнаються нащадки міського голови за час його правління? Можливо, їм цікаво буде довідатись, як їхній прадід цементував корупцію, впроваджував інтриги, плював на інтереси своїх же виборців і насміхався над тими, хто боровся за правду і справедливість. Або ж нащадки уявлятимуть, що прадід Віктор був власником Івано-Франківська і з добрих спонукань, без найменшого зиску для себе роздавав у межиріччі Бистриць громадську землю певним панам із товстими гаманцями".

Любомир Малофій — рідний брат нардепа Лілії Григорович, депутат Івано-Франківської міської ради від фракції НУ-НС. Народився 1962 року в селі Крихівці біля Івано-Франківська в сім"ї репресованого греко-католицького священика. Ще в дитинстві зі старшою сестрою Лілею залишилися сиротами. Обоє виховувалися в тітчиній родині. Із 14 лютого обійняв посаду начальника управління охорони здоров"я Івано-Франківської ОДА.

Лідія Анушкевичус з"явилася на світ 1964-го в селі Маріямпіль Галицького району Івано-Франківської області. Після обрання чоловіка Віктора міським головою 2006 року працює директором ПП "Рітас". Подружжя виховує трьох синів: Олексія, 21 рік, 18-річного Юрія та Романа, 15 років. Старші навчаються в Прикарпатському національному університеті ім. Стефаника.

Зараз ви читаєте новину «Дружина мера Івано-Франківська дала ляпаса депутатові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути