Ексклюзиви
середа, 06 червня 2007 07:11

"Дев"ятка" Владислава Свириденка — друга в Україні

24-річний тернополянин Владислав Свириденко здобув друге місце на автосалоні "SIA" в Києві у конкурсі серед 50 модернізованих машин.

Автомобільні права Влад має шість років, за цей час змінив три машини. Останню "ВАЗ-2109" купив торік. За скільки, не каже. Однак зізнається, що в тюнінг, тобто модернізацію машин, вклав $15 тис. До конкурсу авто готував київський "GTI Центр".

— Ця вже восьма нагорода моєї машини, — каже Влад. — Узяв друге місце в номінації "Аматор Show Stoppers". Це означає, що на такий автомобіль заглядаються у натовпі.

Номери на сріблястій "дев"ятці" Влада причеплені догори дригом. У салоні — сірі крісла, стеля — синього кольору, над магнітолою — численні датчики. На змаганні в Києві журі найбільше звертало увагу на звук. Авто Влада в цій категорії взяло три бали з 25 можливих. Загалом судді оцінювали якість звуку, якість звукової інсталяції, зовнішній, внутрішній вигляди і стан машини, її технічні вдосконалення та безпеку.

— Моє авто витримало 131,6 децибелів звукового тиску. Для порівняння — літак під час зльоту видає 170, — каже Владислав. — А от за безпеку я отримав 24 із 25.

Улітку Влад зі своїм авто планує взяти участь у "Київ Тюнінг-Шоу".

Зараз ви читаєте новину «"Дев"ятка" Владислава Свириденка — друга в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути